Beratur 3 Jam Nak Beli Tiket Tengok Grand Sumo | 15 Days Around Japan Ep. 2

Beratur 3 Jam Nak Beli Tiket Tengok Grand Sumo | 15 Days Around Japan Ep. 2
[Osaka, Japan] Day 3

Fuhh 3 jam beratur semata-mata tak nak lepaskan peluang tengok Grand Sumo. Untuk pengetahuan korang, Sumo match ni berlangsung 2 bulan sekali dan kebetulan kali ni diorang buat match tu di Osaka.

Aku memang minat tengok Sumo ni. Dari tahun lepas dah start tengok. Ada lah sikit knowledge pasal Sumo ni. Kalau korang berminat nak tengok next sumo match, boleh layari website Grand Sumo. Kat situ ada banyak info pasal Sumo ni.

Solat di Osaka : NAMBA CITY main building 1st basement.

Jom beli KERENGGA CHOCOLATE SHAKE kat sini – http://www.wasap.my/60186610104/kerenggapadubeb

Jom signup Airbnb kat sini : https://www.airbnb.com/c/mohdsufiana2?currency=MYR

Airbnb Osaka : https://www.airbnb.com/rooms/30352429?guests=1&adults=1

#PaduBebTravel #Osaka #GrandSumo #Kerengga



コメントを残す

日本語が含まれない投稿は無視されますのでご注意ください。(スパム対策)